miercuri, 23 iunie 2010

Oare cum...?


"Blair and Chuck...Chuck and Blair..."
"So the next time you forget you're Blair Waldorf, remember I'm Chuck Bass. And I love you."

Ultimul episod (Gg,season 3) m`a pus pe ganduri.Cum poti sa iubesti pe cineva atat de mult incat asta sa devina periculos?Sa fi in stare sa`ti dai viata pentru cineva...sa fi tu pretul pentru o greseala care a facut`o acel cineva?
Sentimentul asta de iubire cred ca e...pur si simplu de nedescris,genial,mult mai mult decat fluturasi in stomac,febra si altele.
De exemplu ... Blair a fost prima care s`a indragostit de Chuck,ok.Dar el nu avea ochi pentru ea.Ca neh,Blair=Queen B,mereu pregatita sa ii dea in gat pe cei din juriul ei pentru popularitate si Chuck=om de afaceri in toata regula,incercand sa mearga pe urmele tatalui sau.Cum sa aiba el timp de copilariile lui Blair?
Dar cand a fost in situatii aiurea,Blair i`a fost alaturi si,chiar daca el o respingea,asta era motivul care o facea pe Blair sa tina mai mult la el...Si asta nu se intampla doar in filme,ma rog,doesn't matter.
Peste un timp Chuck in sfarsit si`a deschis ochii si a realizat ca o iubeste pe Blair.Ok,au fost impreuna ceva timp dar...dar?
Cat mai multe probleme pe fiecare,amandoi incapatanati,acelasi tip de om,nici ei nu isi dadeau seama cat de mult semanau.Dar totusi Blair a reusit sa ii dezgroape partea sensibila a lui Chuck,si probabil a fost singura care a facut asta.Ea il citea ca pe o carte deschisa.
Mai tarziu,cand Blair a fost in stare sa "se vanda" pentru el,a realizat ca il iubeste prea mult si ca asta nu e bine,pentru ca ea ar fi fost in stare de orice pentru el si si`a dat seama ca e mai bine sa termine cu asta.De data asta Chuck a fost cel care a alergat dupa inima ei.Ciudat cum se intoarce roata mereu.
Sfarsitul...sfarsitul imi face pielea de gaina,nu stiu sigur motivul,dar asa e.Cand Chuck era pregatit sa o ceara in casatorie pe Blair...faptele lui au iesit iar la iveala iar cererea lui a fost oprita brusc de un pumn din partea lui Dan.Ok?Atunci Blair i`a spus ca s`a terminat,pentru totdeauna.Totdeauna fiind cuvantul de baza...
Cred ca nimeni nu isi poate da seama ce era in sufletul lor...fiecaruia ii era greu sa se accepte asa cum erau.
In timp ce Blair isi facea planuri cu cea mai buna prietena a ei sa plece in Franta pe timpul vacantei de vara,Chuck era in Cehia,Praga.Bantuind beat pe strazi,sau cum o fi fost,doi tipi s`au luat de el.Penru bani,evident.Lui i se parea o prostie,adica...cum sa il jefuiesti pe Chuck Bass ? Si a sfarsit impuscat...iar inelul care trebuia sa fie acum la Blair i`a cazut din buzunar,pentru ca hotii vroiau sa il ia,crezand ca sunt bani.

Incurcata poveste,ma face sa ma simt golita,dar trebuia sa ma descarc cumva.
Si acum singura melodie care jongleaza in mintea mea e Secondhand Serenade - Your Call,grrr,nu e momentul perfect dupa postarea asta.
^:)^

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu